Over ons

Over ons

Trim en Toerclub Oss

Al ruim 40 jaar dé toerfietsclub van Oss. Ruim 60 leden (m/v) , oud en jong zijn actief op de racefiets, gravelbike en de ATB. Ook gezellig naast de fiets. Ons motto is sportief en sociaal samen uit, samen thuis. Met respect voor de verkeers- en gedragsregels.

Van Maart t/m Oktober fietsen wij op zondagochtend op de weg. Momenteel doen we dat in vier groepen.

  • De A- groep maakt ritten van 100 -130 km met een gem. snelheid tussen 30 en 32 km/u.
  • De B- groep maakt ritten van 90120 km met een gem. snelheid tussen 28 en 30 km/u.
  • De C- groep maakt ritten van 80-85 km met een gem. snelheid  van +/- 27 km/u.
  • De D-groep maakt ritten van 65-75 km met een gem. snelheid van +/- 25 km/u.

Op dinsdag- en donderdagavond maken we een trainingsrondje (40-60 km). Op woensdagmorgen maken we een rit van circa 70 km voor gepensioneerden, of leden die er anderszins die dag tijd voor hebben. In herfst en winter zijn veel leden actief op de  Gravelbike of ATB in het prachtige gebied van Herpenduin en de Maashorst. De opmars van het “Gravel-biken” worden door een aantal van onze leden opgepikt.

Behalve zelf fietsen organiseren wij een paar keer per jaar een toertocht. Op de 2e of 3e zondag van januari is er al jaren de TTC Oss  ATB-tocht. In 2023 voor het eerst gecombineerd met een Graveltocht. Het fietsonderdeel van de Maasdijk evenementen op de 3e zondag van juni wordt door ons uitgevoerd. Bij voldoende belangstelling organiseren  we een fietsweekend voor onze leden.

Interesse? Kijk eens op deze website en fiets gerust een keer vrijblijvend mee.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer mee fietsen, laat dit dan even weten via info@ttcoss.nl.