Nieuwe sponsor “Service Course Oss”!

Nieuwe sponsor “Service Course Oss”!

We zijn als bestuur blij met de overeenkomst voor 3 jaar met onze nieuwe sponsor Service Course Oss! We zien uit naar een mooie samenwerking. Even voorstellen..

Hallo beste TTC leden,

Ik wil me even voorstellen aan jullie.  Mijn naam is Ron van Rooij. Sinds deze week heb ik me voor 3 jaar verbonden als sponsor aan jullie wielerclub TTC Oss.

Ruim dertig jaar geleden raakte ik aanraking met de wielersport. Naast mijn vrouw en twee kinderen, werd dit mijn grote liefde. Ik fiets gemiddeld 380 km in de week en heb alle heuvels en wegen van Nederland en ver daarbuiten ontdekt. Mijn liefde voor deze sport is zo groot, dat ik in 1998 ben begonnen in een fietsenwinkel als verkoper en mecanicien. In de ruim 20 jaar dat ik aan het werk ben in de fietsenbranche, heb ik me gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes. Naast het werken in verschillende speciaalzaken, heb ik ook internationale profs begeleid als mecanicien. Hierdoor heb ik een breed netwerk opgebouwd in de wereld van de koers. Verder begeleid ik graag liefhebbers van de sport op technisch gebied voor, op grote fietstochten door heel Europa. Zoals je merkt is de affiniteit met de wielerwereld groot.

In 2020 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik er voor gekozen om een eigen bedrijf te starten: Service Course Oss. Mijn passie ligt bij het repareren van racefietsen, mountainbikes en randonneurs. Het starten van een eigen onderneming geeft me de ruimte om met aandacht en tijd een fiets te repareren of onderhouden. Deel je de passie voor de sport en wil je advies omdat je net begonnen met racen of ben je van plan om een mooie koers te gaan rijden? Dan ben je bij Service Course Oss aan het juiste adres voor onderhoudsbeurten, reparaties en begeleiding.

Voor TTC leden die een reparatie uitlaten voeren bij Service Course Oss krijgen minimaal 10% korting op onderdelen en 20% korting op voedingspreparaten van het sportmerk Bye!. Hou tevens de website in de gaten, zo nu en dan wil ik een actie doen voor TTC leden met extra korting op banden op andere accessoires.


Jullie zijn van harte welkom in mijn werkplaats

Ron van Rooij

Service course Oss

0412-622919

06-23287290