START TOERFIETSSEIZOEN 2023 TTC OSS GEZOND EN GEZELLIG FIETSEN! SAMEN UIT, SAMEN THUIS!

START TOERFIETSSEIZOEN 2023 TTC OSS GEZOND EN GEZELLIG FIETSEN!    SAMEN UIT, SAMEN THUIS!

Toerfietsclub TTC Oss start met het toerfietsseizoen 2023 op zondag 5 maart. Vertrek 9 uur tegenover het Fletcher Hotel Oss , NelsonMandelaboulevard . De opstartritten op 5 , 12 en 19 maart beginnen met wat kortere afstanden en lager tempo. Dit wordt in de drie fietsgroepen stapsgewijs opgevoerd tot ritten van 100-130 km met een gem. snelheid tussen 30 en 32 k/u voor de A-groep. Voor de B-groep is dat 90-100 km met een gem. snelheid tussen 28 en 30 k/u en voor de C-groep circa 70 km en een gem. snelheid van ongeveer 25 k/u Deze opstartritten zijn een mooie gelegenheid om te proeven aan het fietsen in clubverband. Iedereen is welkom om vrijblijvend op deze zondagen mee te fietsen. Het dragen van een helm is wel een voorwaarde. Ongeveer halverwege de ritten is er een stop met koffiepauze. Voor meer informatie kijk op de site www.ttcoss.nl of mail naar info@ttcoss.nl Het motto van de club luidt: samen uit, samen thuis en met alle respect voor de verkeers- en gedragsregels!