Zondag 15 Januari ATB & Graveltocht TTC Oss

Zondag 15 Januari               ATB & Graveltocht TTC Oss

Op zondag 15 januari vindt de ATB & Graveltocht van TTC Oss 2023 plaats.
Mountainbikers en cyclocrossers kunnen kiezen voor een ATB-rit van 30 of 45 km door Herperduin en de Maashorst. De 75 km is een Graveltocht. Deelnemers kunnen inschrijven in het Clubhuis van MCO , Aengelbertlaan 60, 5342 LA Oss en starten tussen 08.30 en 10.00 uur.

De organisatie van deze tochten is in handen van Trim&Toer Club Oss. De tocht is een door NTFU erkende tocht. Zo zijn onder andere Scan & go en fiets afspuit mogelijkheid beschikbaar. Voor de ATB tochten wordt er een pauzeplaats opgezet. Alleen de ATB-tochten (30 of 45 km) zijn uitgepijld . De Graveltocht (75 km) is te rijden op de na inschrijving beschikbaar gestelde GPX track.

.Inschrijven vanaf 1 januari.