Slot Ronde Gemert C groep

Slot Ronde Gemert C groep

Slotrit naar Ridderplein, Gemert.
Om precies 9 uur vraagt Arie om een moment van stilte ter nagedachtenis aan Frans Smulders. Je kunt een speld horen vallen en even later gaan we met 15 leden op pad. Wat worden we toch verwend met uitstekend fietsweer.Na 40 km genieten we van koffie of thee op het zonnige terras van “PuUur” in Gemert.Aan tafel nemen we nog even het afgelopen seizoen onder de loep.We kijken ook alvast vooruit. De nieuwe outfit wordt in januari 2023 verwacht.
Nog even en we zijn vóór half 1 weer op onze thuisbasis. Namens alle leden wil ik Arie hartelijk bedanken voor alle door hem gemaakte routes. We hebben allemaal genoten van de schitterende tochten die meer dan de moeite waard waren. Graag tot volgend jaar.
Gr.Maarten Bijveld