Gerard Schamp afsluitingstocht 2021

Gerard Schamp afsluitingstocht 2021

Alle groepen vertrokken om 9 uur vanaf het Fletcher Hotel en we fietsten gezamenlijk 25 km naar St-Walrick. Daar hebben we koffie en gebak genomen. Daarna vervolgden A, B en C groep afzonderlijk op hun niveau nog het tweede deel van de rit. Bedankt voor de mooie opkomst en gezellige seizoen afsluiting.

Het was fris en mistig in de ochtend

Voor leden die recenter lid zijn geworden: Gerard Schamp was een van de oprichters van onze fietsclub , was een aantal jaren bestuurslid en altijd erg actief in het club gebeuren. Hij is in 2011 op 69 jarige leeftijd overleden en sindsdien proberen we jaarlijks door de Gerard Schamp Memorial hem in herinnering te houden. Dit is niet zoals voorheen de sluitingsrit. We gaan met de clubritten op de weg door t/m 31 oktober (= einde zomertijd.)

A groep present
C groep aan boord
B groep aanwezig
Weduwe Anneke op uitnodiging aanwezig
Pauze lokatie St Walrick
Gezellige afsluiting bij Geffense Plas in zonnetje!