Doe mee aan de ATB-toertocht op 19 januari 2020

Doe mee aan de ATB-toertocht op 19 januari 2020

Prachtige routes door de natuur van Herperduin met bos, heide, duinen en vennen. Gratis parkeren, gebruik kleedkamers, douches, lockers en fietsenstalling. En je kan uiteraard in de gezellige Sportsbar terecht voor en na de toertocht.

Kleedruimtes en douches

Bij Fletcher Hotel Oss hebben we de beschikking over kleedruimtes en douches. En kun je je bagage veilig opbergen. Vooraf en na afloop van de tocht heb je de gelegenheid om iets te nuttigen in de gezellige Sportsbar of het restaurant.  

Parkeren en fietsenstalling

Er is in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een grote fietsenstalling. Let op: deze stalling is niet bewaakt maar wij houden wel toezicht. Wij raden aan om voor de zekerheid gebruik te maken van een fietsslotje.

20190106 TTCOss wintertochtATB

Gedragscode MTB

De wielersportbond NTFU heeft een gedragscode opgesteld voor de ATB / MTB. Het spreekt voor zich dat alle deelnemers zich hieraan houden. 

Meer informatie lees je op http://www.ttcoss.nl/index.php/toertochten/atb-tocht