Nieuws

Doe mee aan de ATB-toertocht op 19 januari 2020

Prachtige routes door de natuur van Herperduin met bos, heide, duinen en vennen. Gratis parkeren, gebruik kleedkamers, douches, lockers en fietsenstalling. En je kan uiteraard in de gezellige Sportsbar terecht voor en na de toertocht.

Lees meer...

TTC Oss overhandigt zondag 7 oktober een cheque van € 445,00 aan Stichting AktieFix. Dit goede doel is door onze leden gekozen voor het schenken van de opbrengst van de TTC Oss voorjaarstocht. Omdat wij dit jaar ons 40 jarig jubileum vieren.

logo AktieFix

 

De TTC Oss leden vertrekken om 9.30 uur vanaf Nelson City Resort Oss om gezamenlijk naar Lithoijen te fietsen. Om 10.00 bij gemeenschapshuis Avanti aan de Langwijkstraat in Lithoijen zullen de fietsers de kinderen op het AktieFix logeerweekend gaan verrassen.

Stichting AktieFix organiseert eenmaal per maand logeerweekenden voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. En dat zijn niet zomaar weekenden! De staf van vrijwilligers doet steeds haar uiterste best om tijdens de weekenden deze groep kinderen even hun beperking te laten ‘vergeten’. Zoveel mogelijk doen wat ieder ander doet, met de juiste begeleiding.

 

180304 1e kennismakingstocht klein