Nieuws

Kennismakingstochten starten zondag 3 maart

Een nieuw jaar, een nieuw wegseizoen. Traditiegetrouw starten wij begin maart met onze kennismakingstochten. De drie groepen (A, B en C) bouwen de kilometers en de snelheid geleidelijk op. Zondag 3 maart ben je van harte welkom, fris op de fiets. 

Lees meer...

Zondag 30 september a.s. is onze ATB-toertocht. Extra is een loterij met 3 mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Nelson City Resort Oss. De drie prijzen zijn: 

 

Een diner voor 2 in restaurant Mister Nelson (excl. drankjes), twee dagkaarten voor gratis sporten Fitland Real Fitness Oss, en twee wedstrijdkaarten voor een voetbalwedstrijd van TOP Oss, met achteraf een drankje en portie bitterballen in de Sportsbar.

Alle deelnemers aan onze ATB-toertocht krijgen een lotnummer bij inschrijving. Om 11 uur wordt de uitslag bekend gemaakt in de Sportsbar. De deelnemers kunnen na het finishen van de ATB-toertocht naar de Sportsbar om de uitslag te bekijken. Meer informatie over onze ATB-toertocht lees je http://www.ttcoss.nl/index.php/toertochten/atb-tocht.

20180922 094725 resized 1