Nieuws

Doe mee met onze Voorjaarstocht 31 maart

Zin in een mooie wegtocht op je racefiets van 40, 65 of 105 km door het fraaie afwisselende Osse landschap? Of op je gravelbike de Osse Strade Bianche met 11 stroken van samen 10 km onverhard? Dat kan!

Lees meer...

Op zondag 30 september 2018 start onze ATB toertocht vanaf Nelson City Resort in Oss. Daar hebben we de beschikking over kleedruimtes en douches. En kun je je bagage veilig opbergen. Vooraf en na afloop van de tocht heb je de gelegenheid om iets te nuttigen in de gezellige Sportsbar of het restaurant.

Startlocatie is nieuw!

LET OP: NIEUWE STARTLOCATIE EN NIEUWE FACILITEITEN

Op zondag 30 september start onze ATB toertocht vanaf Nelson City Resort Oss. Het adres is:

Nelson City Resort Oss
Nelson Mandelaboulevard 22
5342 CZ  Oss
T: 0412-87 00 40
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.nelsoncityresortoss.nl

 

 

 

Kleedruimtes en douches
Bij Nelson City Resort Oss hebben we de beschikking over kleedruimtes en douches. En kun je je bagage veilig opbergen. Vooraf en na afloop van de tocht heb je de gelegenheid om iets te nuttigen in de gezellige Sportsbar of het restaurant.

Overnachten
Mocht je willen overnachten in één van de comfortabele hotelkamers dan kan dat natuurlijk ook.

Parkeren en fietsenstalling
Er is in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een grote fietsenstalling. Let op: deze stalling is niet bewaakt maar wij houden wel toezicht. Wij raden aan om voor de zekerheid gebruik te maken van een fietsslotje.

Routebeschrijving
De startlocatie Nelson City Resort Oss is goed bereikbaar, en ligt aan de grote invalswegen van Oss. Komend vanaf de A59 vanuit 's-Hertogenbosch of de A50 vanaf Uden/Veghel of vanaf Nijmegen rijdt je naar de Ruwaardsingel. Vanaf de Ruwaardsingel volg 'Stadion' en op de Saal van Zwanenbergsingel bij de rotonde rechtsaf (Johannes Zwijsenlaan). De parkeergelegenheid bevindt zich direct links bij het gezondheidscentrum of bij de tweede mogelijkheid rechtsaf. Vanaf de parkeergelegenheid is het 100-200 meter fietsen naar de fietsenstalling en inschrijving.
Parkeren is gratis op de hierboven beschreven parkeerplaatsen. Er mag door deelnemers niet worden geparkeerd op de afgesloten parkeerplaats van Nelson City Resort Oss / Fitland (dat is alleen voor hotelgasten). Parkeren aan de Nelson Mandelaboulevard is niet toegestaan. 

Starttijd
Er kan gestart worden vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur.

Afstanden
Deze afwisselende tocht, met afstanden van 30 en 45 kilometer, voert door de bossen van de Maashorst en doet ook minder bekende stukken aan. Je kunt genieten van de mooie heidevelden, bossen, en landschappen in de omgeving.

Pauze
Ongeveer halverwege is er een verzorgde pauzeplaats met sportdrank, thee en diverse versnaperingen.

Kosten
De kosten voor het meedoen aan deze tocht zijn €4,00 voor NTFU-leden en €5,00 voor niet NTFU-leden.
Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis deelnemen.