Nieuws

Doe mee aan de ATB-toertocht op 19 januari 2020

Prachtige routes door de natuur van Herperduin met bos, heide, duinen en vennen. Gratis parkeren, gebruik kleedkamers, douches, lockers en fietsenstalling. En je kan uiteraard in de gezellige Sportsbar terecht voor en na de toertocht.

Lees meer...

Op zondag 1 juli wordt het zomers warm. Van circa 18 graden om 8.00 uur tot circa 27 graden om 16.00 uur. Met volop zon en een in kracht toenemende wind uit oostelijke richtingen. Dat is aangenaam, maar vraagt aandacht hoe hier mee om te gaan.


Hieronder in het grote artikel geven we informatie en algemene tips (bron: GGD en RIVM) waarmee je zelf kan zorgen voor een goede voorbereiding op en verloop van de Tour de Brabant.

Als organisatie zorgen wij voor voldoende water, hebben we zonnebrandcrème (mocht je het zelf vergeten zijn), zijn er schaduw- en binnenplekken bij start/pauze/finish en is EHBO aanwezig. Wij adviseren je tijdig te starten (vanaf 8.00 uur mogelijk) en tussen 12.00 en 16.00 je tempo aan te passen. Drink voldoende, smeer je goed in en zorg voor elkaar!

Logo tourdebrabant