Nieuws

Doe mee aan de ATB-toertocht op 19 januari 2020

Prachtige routes door de natuur van Herperduin met bos, heide, duinen en vennen. Gratis parkeren, gebruik kleedkamers, douches, lockers en fietsenstalling. En je kan uiteraard in de gezellige Sportsbar terecht voor en na de toertocht.

Lees meer...

Al 40 jaar dé fietsclub van Oss. Ruim 60 leden (m/v) vanaf 18 jaar zijn actief op de racefiets en de ATB. Ook gezellig naast de fiets. Ons motto is sportief en sociaal samen uit, samen thuis. Met respect voor de verkeers- en gedragsregels.

Het jaar 2019 zijn wij begonnen met een nieuwjaarsborrel op vrijdag 11 januari. De wintereditie van onze ATB-toertocht was op zondag 20 januari 2019. In ijskoud, zonnig weer met circa 550 sportieve bikkels (zie de foto's in ons fotoboek). De overige activiteiten van ons nieuwe fietsjaar worden op de ALV op 20 februari besproken. Hieronder vind je algemene informatie over onze fietsactiviteiten, met daarbij de data van het afgelopen seizoen.

Van maart t/m september fietsen wij op zondagochtend in drie groepen op de weg met diverse snelheden (24-32 km/uur) en afstanden (50-150 km). Op dinsdag- en donderdagavond maken we een trainingsrondje (40-60 km). In herfst en winter zijn veel leden actief op de ATB in het prachtige Herperduin/Maashorst. Onze clubagenda's vind je elders op de website.

Jaarlijks organiseren wij een aantal weg- en ATB-tochten (met op 30 september 2018 als nieuwe startlocatie Nelson City Resort in Oss), een fantastisch fietsweekend (met in 2018 prachtige routes vanuit Millen bij Tongeren, België) en ondersteunen we de Ster ZLM toer (in 2016 en 2017 en hopelijk ook weer in 2019). De gezellige nieuwjaarsborrel en feestavond ontbreken niet. In 2018 was dat ter ere van ons 40 jarig jubileum!

Interesse? Kijk eens op www.ttcoss.nl en fiets gerust een keer vrijblijvend mee, zoals tijdens onze kennismakingstochten. In 2019 starten wij op zondag 3 maart: fris op de fiets met carnaval! Daarna op zondag 10 maart en op zondag 17 maart. Gratis. Vrijblijvend. Gezellig.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer mee fietsen, laat dit dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Privacy
Bij het aangaan van het lidmaatschap van onze club TTC Oss of inschrijving bij toertochten georganiseerd door TTC Oss gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens.
Bij lidmaatschap van onze club bent u automatisch lid van de wielersportbond NTFU en worden gegevens (naam, geslacht, geboortedatum, adres, telfoonnummer, e-mailadres, provincie, land, lidmaatschapsnummer betrokkene en van vereniging) gedeeld door TTC Oss met de NTFU voor het faciliteren van de ledenadministratie van onze club, het aanmaken van de NTFU Scan&Go pas, het verlenen van toegang tot de webshop van de NTFU, het verzenden van door NTFU uitgegeven magazine's per post, het verzenden van mailingen over fietssport en daaraan gerelateerde evenementen waarbij de betrokkene altijd de mogelijkheid heeft om zich hiervoor uit te schrijven, het delen van persoonsgegevens met de verzekerar in het geval een betrokkene een schade-incident aanmeldt, het op initiatief van de betrokkene aanmaken van een profiel op www.fietssport.nl, het opnemen van contact met de club of de betrokkene in verband met het lidmaatschap van NTFU, het (geanonimiseerd) verwerken van gegevens voor statistische doeleinden. Zie voor meer informatie het privacy beleid van de NTFU op www.NTFU.nl). 
Uw voornaam wordt door TTC Oss opgenomen bij de kilometervreter, waarbij de betrokkene altijd de mogelijkheid heeft om zich hiervoor uit te schrijven. Voor de communicatie binnen de fietsgroepen (A, B en C) van TTC Oss wordt gebruik gemaakt van WhatsApp waar u vrijwillig aan kan deelnemen en waarbij de betrokkene altijd de mogelijkheid heeft om zich hiervoor uit te schrijven. Voor promotie en werving worden foto's van clubtochten en -activiteiten geplaatst op website en sociale media van TTC Oss. Indien u bezwaar heeft tegen de publicatie van een foto waarop u bent afgebeeld, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen de foto dan binnen een redelijke termijn van onze media verwijderen.
Bij onze toertocht worden foto's gemaakt, die gepubliceerd worden op website en social media van TTC Oss. Uw inschrijfgegevens bij toertochten worden gebruikt door NTFU (zie hierboven voor Scan&Go en vergelijkbaar voor schriftelijke inschrijving).
Indien u bezwaar heeft tegen de publicatie van een foto waarop u bent afgebeeld, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen de foto dan binnen een redelijke termijn van onze media verwijderen.


Agenda Toertochten TTC Oss

  • 19 Januari 2020 ATB-toertocht

 

Agenda Toertochten NTFU