TTC Oss Barbecue / Bende van Oss wandeltocht

TTC Oss Barbecue / Bende van Oss wandeltocht

Na de aankondiging op de ALV , dat we een fiets/wandeltocht met aansluitend een barbecue zouden organiseren, was het eindelijk zover. Na verschillende oproepen via de infomail te gedaan hebben kwamen we uiteindelijk op 34 deelnemers , waarvan enkele met partners, Het was verzamelen bij de Groene Engel, echter deze was gesloten vanwege het citogala. ( dit wordt ieder jaar,helaas een groter spektakel). Wij konden gelukkig uitwijken naar Stadsbrasserie Marie. Hier hebben we even gezellig gezeten onder het genot van een bakje koffie of thee.

Om twee uur begon de rondleiding door het centrum van Oss over de bende van Oss onder begeleiding van drie stadsgidsen. De groepen werden in drie groepen van tien mensen verdeeld. We zijn heel wat te weten gekomen over de historie van Oss en hoe de bende van Oss is ontstaan. Dit bleek ook wel toen we de quiz deden over de rondleiding. Iedereen had goed opgelet en later kregen we een terugkoppeling van de hoofdgids, dat er veel belangstelling en betrokkenheid van de groepen was.

Na de rondleiding zijn de meesten met de fiets naar Schaijk gegaan en enkele met de auto. Daar hebben nog enkele leden met partners aangesloten. Na iets gedronken te hebben zijn we aan de quiz begonnen, die uiteindelijk gewonnen werd door Dick de Groot. Hij kan van zijn bon een lekkere fles wijn halen bij Van Helden in de Peperstraat.

Daarna had Daan de barbecue aan gemaakt en hij is beginnen te bakken, want barbecuen is zijn tweede hobby! Onder het genot van een drankje en een lekker stukje vlees, hebben we er een gezellige avond van gemaakt.  Wij willen Rein en zijn vrouw Mandy hartelijk danken voor de sponsering van de barbecue en hun gastvrijheid.

Het was een zeer geslaagde dag!

1 Comment

  • Erik Posted 7 juni 2024 19:00

    Inderdaad een geslaagde dag, ondanks dat het weer niet zo was, als dat er bij een barbecue hoort. Hopelijk volgen er meer van zulke uitjes.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy