Nieuwe sponsor: één Hypotheken

Nieuwe sponsor: één Hypotheken

Wij zijn één hypotheken & verzekeringen:

Wij zijn een onafhankelijk bemiddelaar in hypotheken en verzekeringen en hebben alles onder een dak. Met een team van 6 doorgewinterde professionals staan we voor je klaar.

Dat is wat je wilt. Want jij? Bent klaar voor het kopen van je eerste huis. Of je hebt al een woning. Maar bent op zoek naar een nieuwe plek. Ben je nog blij met je huis? Ook dan kunnen we vast iets voor je betekenen. 

Een beetje spannend, maar vooral heel leuk! Een eerste of een volgende woning kopen roept natuurlijk vragen op: kan ik de woning wel kopen? Hoeveel kan ik lenen?

Nieuwe maandlasten, hypotheekvormen, restschuld, overwaarde, overbruggingshypotheek en dubbele hypotheek lasten… In alle gevallen vergelijken we voor jou alle hypotheekaanbieders.

Zo krijg jij een advies dat precies bij jouw situatie past. Bij één hypotheken & verzekeringen helpen we bij het maken van de juiste keuzes.

Maar ook verzekeren, het kan op ontzettend veel manieren. Maar wat is nu de manier die het best bij jouw situatie past? Wat wil je wel verzekeren? En wat juist niet.

Je autoverzekering, woonhuisverzekering, inboedelverzekering en reisverzekering in één pakket? Wij geloven in een persoonlijk verzekeringspakket waarin je verzekerd wat belangrijk voor jou is.

Je huis, inboedel, auto, caravan zijn waardevolle bezittingen waar je zuinig op bent en goed voor zorgt. Maar hoe goed je dat ook doet, een schade zit in een klein hoekje.

Je hebt niet alles zelf in de hand. Brand en stormschade overkomen je. Of wat denk je van diefstal? Wij geloven in een totaalpakket waarbij al je bezittingen goed verzekerd zijn.

Een pakket dat je zelf samenstelt: je kiest zelf welke verzekeringen je wilt afsluiten en betaalt zo nooit voor verzekeringen die je niet nodig hebt. Wel zo overzichtelijk.

Leuk wanneer je contact met ons opneemt. Je kunt ons bellen, appen, mailen of het contactformulier invullen. Onze contactgegevens zijn:

één hypotheken & verzekeringen
Vestiging Oss
Geurdenhof 85
5345 BA Oss
0412 783 008
info@eenhypotheken.nl

Vestiging Heeswijk-Dinther
Plein 1969 11c
5473 CA Heeswijk-Dinther
0413 222 401
info@eenhypotheken.nl