Nieuwe sponsor: RB Airco’s

Nieuwe sponsor: RB Airco’s

Sinds dit jaar ben ik een van de sponsoren van Toerfietsclub TTC Oss. Daarom is gevraagd iets over mezelf en mijn bedrijf te vertellen.

Ik ben Randy Boeijen, eigenaar van RB Airco’s. Ik woon in Oss, samen met mijn vrouw en twee dochters. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met het hangen van airco’s. Door met groothandels mee te gaan, heb ik het vak mogen leren. Twee jaar geleden heb ik besloten om, naast mijn baan, een eigen bedrijf te beginnen: RB Airco’s. Naast diverse merken airco’s, waarin ik altijd samen kijk met de klant wat de wensen zijn, plaats ik ook warmtepompboilers. Wat voor mij is begonnen als een  hobby, is nu uitgegroeid tot een groot netwerk van tevreden klanten!

Mocht u geïnteresseerd zijn: neem dan een kijkje op de website of neem telefonisch contact op, dan kijk ik graag samen met u naar de mogelijkheden!