In Memoriam Frans Smulders 1941 – 2022

Frans Smulders was bijna 40 jaar lid van Trim & Toerclub Oss. Bij zijn heengaan was hij het oudste lid van onze fietsclub. Tot op tachtigjarige leeftijd als een krasse knar nog volop mee fietsen in clubverband. In 2020 was hij nog de “km-vreter” van onze C-groep. In de  vorige eeuw behaalde hij met zijn fietsmaat Gerard Schamp het toen populaire Nederlandse Super Klimmersbrevet. Daarvoor moest je in drie jaar tijd een tiental toertochten van minimaal 200 km lengte met veel Nederlandse hellingen rijden. Naast actief fietsen was hij ook op andere wijze bij het club gebeuren betrokken. Hij was een een flinke periode voorzitter van de club en is nadat hij daarmee stopte benoemd tot lid van verdienste. Daarna was hij een vaste kracht op het inschrijfbureau bij de organisatie van onze toertochten.

Frans Smulders