Zondag 09 Oktober Gerard Schamp Memorial & Bowling Rusheuvel!

Zondag 09 Oktober Gerard Schamp Memorial & Bowling Rusheuvel!

Beste leden van TTC Oss,

Op zondag 9 okt. a.s. willen we de Gerard Schamp Memorial fietsen gevolgd door later op de middag een uurtje bowlen en een drankje. 

Voor de Gerard Schamp Memorial vertrekken alle groepen om 9 uur vanaf het Fletcher Hotel en we fietsen gezamenlijk 25 km naar St-Walrick. Daar nuttigen we een koffie en gebak. (Wordt door de penningmeester afgerekend). Daarna kunnen A, B en C groep afzonderlijk op hun niveau nog een tweede deel van de rit maken. De route naar St-Walrick vind je hier: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3081139. We hopen dat onze leden in grote getale komen. Zeker ook die niet of nauwelijks aan de zondagse clubritten deelnemen roepen we op om deze keer mee te fietsen. Dit is niet de sluitingsrit. We gaan met de clubritten op de weg en de km vreter door t/m 30 oktober (= einde zomertijd.)  

Daarnaast nodigen we iedereen uit die middag gezellig een balletje te komen gooien bij: “ Bowling de Rusheuvel” , Rusheuvelstraat 5 , 5346 JH Oss

15:00-16:00        : Bowlen

16:00-17:00        : Borrelen

Voor het middag gedeelte graag via onderstaand e mailadres, uiterlijk 05-October, laten weten of je wel of niet komt!:

ejavanlier@hotmail.com

Voor leden die recenter lid zijn geworden: Gerard Schamp ,een van de oprichters van onze fietsclub , was een aantal jaren bestuurslid en altijd erg actief binnen de club. Hij is in 2011 op 69 jarige leeftijd overleden en sindsdien proberen we hem jaarlijks in herinnering te houden door de Gerard Schamp Memorial te organiseren.