De Maasdijk Events 19/20 juni

Hallo leden van TTC Oss,

In november 2020 hebben we deze tekst aan jullie gestuurd:

Op 19 en 20 juni 2021 wordt na een onderbreking in 2020 weer een Maasdijk marathon gehouden.

Met de organisatie De Maasdijk Events zijn we in overleg om daar op zondag 20 juni fietstochten van 50 en 80 km aan toe te voegen naast de al bestaande recreatieve sportevenementen. In dat geval wordt van TTC Oss verwacht dat we het inschrijven (op de Heuvel) verzorgen en de route (geheel binnen de gemeente Oss) plannen en uitpijlen. We denken dat we aan een kleine 10 vrijwilligers genoeg hebben.

Omdat de voorinschrijving door Maasdijk Events per 1 december al open gaat moeten we uiterlijk 23 november beslissen of we er in stappen. Daarom graag snel een reactie of je aan een van de twee dingen of beide (het uitpijlen kan op vrijdag en zaterdag) zou kunnen en willen meewerken.

N.a.v. de reacties toen hebben we besloten onze bijdrage te leveren aan de fietstoertochten van de Maasdijk-Events. Omdat het lang onzeker was of het wel op enige manier zou kunnen doorgaan hebben jullie er niets meer over vernomen. Kort geleden heeft de stichting Maasdijk-Events een vergunning gekregen om de wandel, skate en fietstochten te kunnen laten doorgaan op 20 juni a.s. als zogeheten doorstroomactiviteit. 

Dus wij dienen voor de fietstochten ons steentje bij te dragen.

Informeel zijn er al leden over benaderd. Voor de grootste klus; het uitpijlen (op zaterdag 19 juni) en het na afloop weer ophalen van de pijlen graag hulp. De routes zijn klaar en daarvan vind je de tracks in de bijlage. Start en aankomst van de tochten zijn bij H32 op de Heuvel in Oss

Volgende week willen we concreet bepalen hoe , wie en wanneer we de dingen gaan doen.

met vriendelijke groet,

Arie den Blanken (secr.)